Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Widzialnego Na Spolszeniu Hwanga Dla Ninja?

Adam4445

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem parę osób posiadającego takiego hwanga którego widziałem na Spolszczeniu.

Czy to się robi w jakiś inny sposób?

czy po prostu robię normalnie i dla ninji Hwang widać?

jeżeli robi się to innym sposobem niż dla np Woja czy sury proszę o opisanie go dzięki z góry.

edit chodzi mi o serwer csyt2 tam pare osob wie jak to zrobić alel oczywiście bez zapłaty nie powiedzą

Opublikowano

Widziałem parę osób posiadającego takiego hwanga którego widziałem na Spolszczeniu.

Czy to się robi w jakiś inny sposób?

czy po prostu robię normalnie i dla ninji Hwang widać?

jeżeli robi się to innym sposobem niż dla np Woja czy sury proszę o opisanie go dzięki z góry.

edit chodzi mi o serwer csyt2 tam pare osob wie jak to zrobić alel oczywiście bez zapłaty nie powiedzą

to tylko swiadczy o tym jak polska nacja jest zalosna. Te wszystkie neo kidy mianujace sie polakami to zalosna namiastka rasy ludzkiej.Turcy Chinczycy i inne narodowosci trzymaja sie razem a polak polaka utopilby we wlasnych szczynach a pozniej jeszcze by je wypil bo szkoda zeby ktos je za darmo zabral. I rosnie nasze spoleczenstwo wychowane na metinie, oj rosnie banda zwyrodnialych pustoglowych degeneratow, rosna klienci pomocy spolecznej bo przeciez tacy niezaradni sa zyciowo a nawet jak maja jakis pomysl na zycie to nie zrealizuja go bo sami kazaliby sobie placic za ow pomysl.Czas chyba troche sie zastanowic POLACY

Opublikowano

to tylko swiadczy o tym jak polska nacja jest zalosna. Te wszystkie neo kidy mianujace sie polakami to zalosna namiastka rasy ludzkiej.Turcy Chinczycy i inne narodowosci trzymaja sie razem a polak polaka utopilby we wlasnych szczynach a pozniej jeszcze by je wypil bo szkoda zeby ktos je za darmo zabral. I rosnie nasze spoleczenstwo wychowane na metinie, oj rosnie banda zwyrodnialych pustoglowych degeneratow, rosna klienci pomocy spolecznej bo przeciez tacy niezaradni sa zyciowo a nawet jak maja jakis pomysl na zycie to nie zrealizuja go bo sami kazaliby sobie placic za ow pomysl.Czas chyba troche sie zastanowic POLACY

Zgadzam się ^^

A pozatym to jakiego koloru u cb jest ta zbroja , możesz dać screena ? ( chodzi mi otą dla ninji )

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

przekopiuj pliki z chinola do pack w spol icon.eix , icon.epk i locale.epk i .locale.eix

923355450.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...